De Nieuwe Vegan Pizza’s van New York Pizza

Goed nieuws voor alle veganisten! Sinds 16 april heeft New York Pizza 2 vegan pizza’s toegevoegd aan hun assortiment. Natuurlijk moesten wij van New Moon Magazine die gaan proberen.

De namen van de nieuwe 100% veganistische pizza’s zijn ‘Sea Shepherd Vegan Veggie’ en de ‘Sea Shepherd Vegan Shoarma Pizza’. De reden waarom er ‘Sea Shepherd’ in de naam van de pizza’s staat is omdat New York Pizza bij elk verkochte pizza 1 euro doneren aan Sea Shepherd Netherlands. Wat natuurlijk een enorm goede reden is om vaker pizza te bestellen (en je minder schuldig te voelen)!

Maar nu zijn jullie waarschijnlijk wel erg benieuwd naar mijn mening van de pizza’s. De Vegan Veggie pizza is eigenlijk een vegan variant van een margaritha pizza. Hij is rijkelijk bestrooid met heerlijke, sappige vegan kaas, zoete cherry-tomaten en tomatensaus. De kaas heeft de structuur, smaak en de “feel” van echte kaas, het is lekker smeuïg en zacht. Je krijgt er apart een zakje rucola bij om er eventueel op te doen.

De Vegan Shoarma Pizza zegt het eigenlijk al; een pizza met heerlijke vegan stukjes shoarma. En ja, ze smaken erg realistisch. Dit is wel een pizza waar je echt “zin” in moet hebben, omdat hij erg machtig is (en erg shoarma-achtig 🙂 ). Er zit een vegan knoflook sausje op, kaas, ui en tomatensaus. De Vegan Veggie is meer een pizza die altijd en overal wel lekker is.

Hebben jullie de pizza’s al geproefd? Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *