HOTSPOT Happy Earth in Rotterdam


In maart bezocht ik Bali, een eiland met geweldige opties als het om vegan eten gaat. Ik heb denk ik nog nooit zo lekker veganistisch gegeten als toen in Bali dus toen ik terug kwam naar Nederland vond ik dat wel jammer. In Rotterdam heb je wel wat restaurants met vegan opties maar ik miste nog iets in Rotterdam: Happy Earth. Happy Earth Kitchen is een hotspot met natuurlijke en healthy food. Dankzij Crowdfunding zijn we een super leuke hotspot rijker en ik wil alles op de menukaart proberen.

Koffie, thee, taartjes, repen, bowls, smoothies, verse sapjes, crunchy taco’s en rainbow salades. Dit klinkt toch als een droom voor iedere vegan en (healthy) foodlover? Ook zijn alle producten fair-trade, super fijn! Naast dat je binnen en buiten lekker kunt zitten, is er ook een gedeelte met allemaal leuke producten om mee naar huis te nemen zoals groene schoonmaakmiddelen, pasta’s en verschillende soorten biologische theetjes.

Ik probeerde zelf een verse juice met appel, citroen, komkommer en boerenkool en die was heerlijk. Helaas had ik al gegeten maar ik kom zeker nog eens terug voor de crunchy taco’s met champignonmen gehakt, klinkt heerlijk!

Happy Earth Kitchen kun je vinden aan de Zwaanshals in Rotterdam, nummer 299. Ga jij ook een keer lang :-)?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *