Durf los te laten

Vorige week stapte ik in het vliegtuig naar Curaçao. Ik dacht dat ik het heel eng en spannend zou vinden om mijn vertrouwde omgeving te verlaten, maar zodra ik de gate doorliep voelde ik dat mijn ziel een soort rust vond. De afgelopen tijd zijn voor mij erg hectisch en onrustig geweest. Voor mijn gevoel was ik elke dag op zoek naar een soort nieuwe uitdaging, en het liefste wou ik een sprong in het diepe nemen. Ik twijfelde over wat ik wou doen met mijn leven, welke stap ik moest nemen en welke richting ik op moest gaan. Na verschillende dingen geprobeerd te hebben kwam Curaçao op mijn pad en na diverse “toevalligheden” wist ik het zeker: ik moet er naar toe.

Momenteel ben ik  dus in Curaçao voor een aantal maanden, ik weet nog niet precies hoelang maar ook daarmee vertrouw ik het universum. Wanneer het tijd is om verder te gaan dan kom ik dat wel te weten door een of andere manier. Voordat ik weg zou gaan was ik nog een beetje aan het twijfelen. Totdat de moeder van een vriendin van mij aankwam met een pakje orakel kaarten over aardengelen. Ze vroeg of ik ook een kaart wou trekken en zonder twijfelen zei ik ja. Tijdens het schudden van de kaarten vroeg ik aan mijn aardengelen: “wat moet ik doen met mijn leven” en de kaart die ik vervolgens trok was ‘loslaten’. Dat was het moment waarop ik wist dat ik echt weg moest gaan en vertrouwen moet hebben in het Universum ( of noem het God ).

Alles loopt zoals het moet lopen, en er zijn hogere krachten om ons heen die ons continu sturen naar daar waar je moet zijn. Wees dus niet bang om af en toe een vraag te stellen aan die krachten, of vraag eens om een teken of hulp. Sta er in ieder geval voor open, kijk om je heen, wees alert en laat de magie naar je toe vloeien. Een ding is zeker in deze realiteit: alles is mogelijk. Alles wat jij kan verzinnen en zou willen is daadwerkelijk mogelijk. Durf los te laten, durf te vertrouwen en neem die sprong in het diepe. Chase your fears. 

 

1 Comment

  • Heel veel plezier in Curaçao, ik weet zeker da je het heel fijn gaat hebben. Ik kan je aanraden om naar het vissers strandje grandi Beach te gaan (niet verwarren met de Grote Knip) het is er niet mooi en vrij verlaten op wat vissers na. Maar als je met je snorkel het water in gaat waan je je in een prachtige plaats, namelijk tussen de zeeschildpadden. Ze zijn prachtig en ontzettend rustgevend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *