3 dingen die je aankomende week kunt doen #2

#1 Een documentaire over een onderwerp kijken waar je weinig tot niets vanaf weet. Ik vind het heel leuk om snel nieuwe dingen te leren en op Netflix staan super veel documentaires. Zo keek ik pas een documentaire over Scientology en daarna een docu over arme jongeren die opgroeien in 29 Palms, California. Beide vond ik super interessant.

#2 Hou de hele week een dagboek bij met de de dingen die je doet. Het hoeven geen bladzijdes vol te zijn – het kunnen per dag zelfs een paar zinnen zijn, of een foto. Schrijf een gedicht, maak een lijstje of zet je gedachtes op papier die je had terwijl je in de trein zit. Soms komen er hele creatieve dingen uit.

#3 Ruim je kast uit en ruim je kamer op. Oke, dit is misschien niet de leukste bezigheid maar het bij mij helpt het om m’n hoofd leeg te maken. Het is gewoon heel fijn om in een opgeruimde kamer te slapen en in wakker te worden. Zet een playlist aan, brand een fijne geurkaars en sorteer je spullen. Het geeft een kalmerend en productief gevoel.

Dit was mijn “3 dingen die je aankomende week kunt doen” lijstje. Ik ben benieuwd wat jij van plan bent voor aankomende week.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *