Mijn edelstenen collectie


Sinds een tijd ben ik weer helemaal into de edelstenen. Niet alleen omdat ik ze super mooi vind, ze hebben ook allemaal een originele werking. Je kunt edelstenen op verschillende manieren gebruiken en elke kristal is goed voor iets anders. De een helpt je bij het overwinnen van angsten en de andere verdrijft negatieve energieën. Vandaag laat ik je mijn edelstenen collectie zien.

De rozenkwarts is mijn eerste steen. Voor mij is het een musthave omdat hij staat voor de liefde en romantiek. Ik gebruik hem graag wanneer ik mezelf een beetje op wil peppen of tijdens een self-love ritueel.

De zwarte toermalijn beschermt tegen stralingen, elektromagnetische straling, zwarte magie en spanning. Ik heb deze steen altijd bij mijn laptop liggen.

De blauwe calciet is de laatste steen die ik heb gekocht en ook de grootste ruwe steen die ik heb. De steen sprak me in de winkel erg aan en werkt kalmerend en ontspannend. Ik heb hem graag op mijn nachtkastje liggen. Ook heeft hij een positieve invloed op communicatievaardigheden. Het is dus bijvoorbeeld een goede steen om mee te nemen als je voor een groot publiek moet spreken en hiervoor zenuwachtig bent.

Bergkristal is een populaire edelsteen en kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Het is een goede steen om te gebruiken tijdens genezing van bijvoorbeeld  brandwonden en zwellingen. De steen versterkt ook de werking van andere stenen, een echte aanrader om toe te voegen aan je collectie.

De Amethist is een bijzondere edelsteen, hij werkt zuiverend en beschermend. Een goede aanwinst als je begint aan je spirituele reis, hij helpt je eerlijke beslissingen te maken en stimuleert je intuïtie. Deze steen neem ik graag mee op reis.

Mijn favoriete edelsteen uit mij collectie is de maansteen. Deze heb ik cadeau gekregen en staat voor vrouwelijke energie, intuïtie en vruchtbaarheid daarom vind ik hem zo bijzonder. De maansteen versterkt paranormale vermogens zoals helderziendheid. Ook helpt deze steen bij menstruatiepijn, klachten na de bevalling en de overgang. Een prachtige steen voor iedere vrouw dus eigenlijk.

Ben je benieuwd hoe je edelstenen oplaadt en reinigt, klik dan hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *