De laatste 4 maanden tot 2018

De laatste 4 maanden tot 2018. Can you believe it? Hoe ouder we worden, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. langzaam maar zeker gaan we weer uitkijken naar de feestdagen, kerst, de jaarwisseling. Zoals we op woensdag alweer naar het weekend uitkijken en in de winter weer naar de zomer. Maar wat doen we in de tussentijd? Ik vraag me soms af of ik niet meer uit mijn leven zou kunnen halen als ik in die tussentijd wat vaker zou ‘leven’. Waarom is het soms zo moeilijk om uit te kijken naar het ‘nu’?

Het laatste kwart van het jaar is ook vaak de koudste periode van het jaar. Sommige mensen (waaronder ikzelf), verlangen dan al naar een warme vakantie aan het strand. Ik hou van de herfst maar wanneer alle blaadjes van de bomen zijn en er een ijzige kou over ons land valt, brr. Nee, niks voor mij. Zal ik ooit leren om de winterkou evenveel te waarderen als de zomerse hitte, ik hoop het in ieder geval wel. Ik wil die 4 maanden van het jaar niet half meemaken omdat ik wou dat ik ergens anders was.

De doelen die je dit jaar voor jezelf hebt gezet kun je in de laatste 4 maanden afronden. Ook de dingen die je altijd al hebt willen doen in 2017, kan je deze periode nog doen. Het is nog niet te laat om je dromen waar te maken. Je kunt het. Misschien had je als doel om je levensstijl te veranderen of misschien wilde je stoppen met een slechte gewoonte. Je hoeft niet te wachten tot de jaarwisseling om nieuwe voornemens te maken. De laatste 4 maanden tot 2018.. tellen ook mee.

Wat zijn jouw plannen voor de rest van 2017?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *