Ineens zag ik overal het getal 111

Een getal is maar een getal totdat je dat getal steeds vaker ziet. Een tijdje terug maakte ik nog een grapje tegenover een vriendin “Nou, dit is nu al de tweede keer dat ik het getal 1111 zie”. Het was grappig, wel opvallend maar ik dacht er eigenlijk niets over. Het zal wel dacht ik.

De volgende dag moest ik naar de polikliniek. Ik was er nog nooit geweest en ik liep met mijn slaperige hoofd naar binnen. Zonder na te denken trok ik een nummer en ging ik in de rij staan. Toen ik naar mijn nummer keek schrok ik.. nummer 111. Ik kon mijn ogen niet van het nummer afhouden, ik voelde iets speciaals wat ik nog steeds niet kan uitleggen. Na een minuut besefte ik dat ik een nummer had getrokken voor de apotheek die in hetzelfde gebouw zat als de polikliniek. Ik had dus helemaal geen nummer hoeven trekken. Met een lach gaf ik het nummer aan de persoon achter mij en liep ik naar de goede balie.

De weken daarna had ik keer op keer dit soort opmerkelijke gebeurtenissen. Het voelde bijna alsof ik werd gestalkt door het nummer 111 en 1111. Ik keek zo vaak op mijn telefoon om 11:11, ik zie een bus voorbij komen met nummer 111, ik bekijk de statistieken van mijn nieuwe video op Youtube.. 111 likes. Iedere keer verscheen er weer een onverklaarbare lach op mijn gezicht.


Ik deed wat research en kwam er achter dat de nummers 11, 111 en 1111 bijzondere getallen zijn. Het zijn getallen met een positieve betekenis. Kort gezegd betekenen deze nummers dat je in een innerlijke groei fase zit en het universum open staat voor jouw wensen en manifestaties.

Persoonlijk heb ik ook echt het gevoel alsof het universum me probeert te helpen, sinds ik een moeilijke stap heb genomen zie ik deze nummers overal. Het lijkt erop alsof het universum mij wilt vertellen dat zij trots op mij is en alsof ik nu beloond zal worden met alles waar ik mijn energie in steek. Ik weet dat ik niet de enige ben die dit meemaakt en ik heb het gevoel dat je dit soort tekens niet moet negeren. Nu besteed ik extra tijd aan m’n dagboek en gratitude lists  .. Oh ja, en natuurlijk doe ik altijd een wens wanneer ik 11:11 zie!

Heb jij dit weleens meegemaakt?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *