Hoe je gemotiveerd blijft op school (met de Law of Attraction)

Gemotiveerd blijven op school kan soms erg lastig zijn, vooral als je een studie doet die je achteraf toch niet zo interessant vind. Natuurlijk wil je alsnog je diploma halen en er zo snel mogelijk van af zijn maar zonder motivatie gaat dat moeilijker dan verwacht. Zelf heb ik dat ook meegemaakt. Ik vond mijn studie totaal niet interessant of relevant voor wat ik uiteindelijk met mijn leven wil gaan doen, en daardoor kon het zo demotiverend zijn om dingen voor school te doen. Uiteindelijk heb ik met ‘The Law of Attraction’ toch mijn diploma gehaald en zelfs nog eerder dan de rest van mijn klas!

Tijdens mijn studie besloot ik dat ik in februari, in plaats van juli, al klaar wou zijn met mijn opleiding. Met behulp van de Law of Attraction heb ik dit gelukkig kunnen waarmaken. Het heeft mijn echt geholpen om te blijven geloven in mijn doelen en gemotiveerd te blijven.

Dus, hoe kan je het dan toepassen?

Schrijf altijd je doelen op die je wilt behalen  in een speciaal notitieboekje. Dit boekje is jouw ‘Law of Attraction’ boekje. Schrijf desnoods altijd een datum erbij op zodat je later kan terugzien dat je het daadwerkelijk heb behaald. Dit werkt voor mij super motiverend omdat je dan echt vooruitgang gaat zien. Als jij bijvoorbeeld je diploma persé wat eerder wilt halen maak dat dan echt jouw doel voor komend schooljaar.

Tijdens elke volle- en nieuwe maan is het maken van nieuwe plannen en doelen vaak het effectiefst. Niet alleen omdat dit een krachtige periode is, maar ook omdat je zo elke maand jezelf minstens twee keer blijft herinneren aan wat het is dat je wilt gaan bereiken. Zo blijf je continu de motivatie vinden en zie je ook steeds vaker mogelijkheden om je doelen te realiseren. Tijdens de volle- en nieuwe maan kun je ook gaan mediteren. Probeer tijdens het mediteren ook je doel te visualiseren; zie jezelf dus in februari met je diploma staan. Hoe voel je je op dat moment? Wat denk je op dat moment? Probeer je dat voor te stellen en het diep vanbinnen te voelen en het letterlijk te ervaren. De Law of Attraction werkt namelijk niet alleen op gedachtes maar juist op gevoelens. Als jij ècht gelooft dat je al bent waar je uiteindelijk wilt zijn, dan gelooft het universum dat ook en zal je merken dat het meewerkt. Je zult steeds vaker ‘toevalligheden’ tegenkomen die je zullen helpen bij het behalen van jouw doel.

Op welke manieren heeft de Law of Attraction jouw leven beïnvloed? 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *