Een magisch bad voor meer self love

De meest belangrijke persoon in je leven.. dat ben jij zelf. Vergeet daarom nooit voor jezelf tijd te maken om de dingen te doen die jij leuk vind of om gewoon te relaxen. Bijvoorbeeld door middel van een ontspannend bad te nemen met bijzonder recept; een magisch bad voor meer self love. Wanneer je een beetje down bent, doe dan het volgende:

Materialen die je nodig hebt:

– Himalaya zout (voor zuivering en bescherming)
– Roze gedroogde rozenknopjes (voor dankbaarheid en respect)
– Lavendel als essentiële olie (optioneel tegen stress en depressie)
– Witte en roze kaarsen
– Rose Quartz steen (voor romantiek )

1. De materialen 

Zelf voeg ik alles toe in een pot maar je kunt alles ingrediënten in 1 keer toevoegen aan je badwater. Ik gebruik een handvol Himalaya zout, 4 eetlepels gedroogde rozenknopjes, 2 eetlepels essentiële olie (kaneel), 2 eetlepels gedroogde lavendel(optioneel).

2. De materialen combineren

Steek ’s avonds tijdens het voorbereiden van je bad een paar kaarsen aan, je kunt er zoveel gebruiken als je zelf wilt maar zorg ervoor dat de kaarsen roze of wit van kleur zijn. Roze staat namelijk voor liefde, vrouwelijkheid en romantiek. Witte kaarsen staan voor helderheid, spiritualiteit en genezing. Het is ook beter om het licht uit te doen of zoveel mogelijk te dimmen. Wanneer je bad vol is strooi dan alle ingrediënten in het badwater.

3. Geniet van je magische bad.

Zorg dat je badkamer schoon is en dat je ontspannen en zonder stress je bad in gaat. Wanneer dit wel het geval is, voeg dan ook wat lavendelolie toe aan het badwater. Blijf ongeveer een halfuur in het badwater liggen en probeer zoveel mogelijk positieve en warme gedachtes te hebben en vast te houden. Visualiseer, fantaseer, droom en love yourself. Dit werkt alleen wanneer je in magie gelooft, zonder jouw vertrouwen werkt het magische bad niet.

* Let op voor allergische reacties en check altijd de ingrediënten van elk product waar je in baddert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *