3 manieren om te manifesteren

Manifesteren betekent eigenlijk bepaalde dingen of situaties naar jezelf toe trekken. Waar heb jij nou altijd van gedroomd, of waar droom je nog steeds van? Als je eenmaal snapt dat het universum alles aan je kunt geven en je dat zelf in de hand hebt, kun je je dromen waar maken.

Soms heb ik het tijdens een gesprek over the law of attraction en soms word ik dan heel gek aangekeken. Zelf ben ik echter nog meer verbaasd “Weet je niet wat dat betekent?”. Manifesteren is voor mij een tool geworden om te krijgen wat ik wil in dit leven. Je kunt het makkelijk zelf doen maar je moet wel in jezelf geloven dat het werkt. Ik heb 3 manieren om te manifesteren: 

Vision board

Een vision board is eigenlijk een mood board van jouw dromen. De dingen die je wilt bereiken, wilt meemaken en wilt bezitten. Wat wil je in dit leven? Wat wil je ontvangen? Het is leuk om een vision board te maken en het helpt je ook om al je dromen bij elkaar te zien. Je krijgt hierdoor een duidelijk beeld waar je naartoe wilt werken en wanneer je het bijvoorbeeld in je kantoor hangt word je er dagelijks aan herinnerd. Dit is mijn vision board. 

Dagboek bijhouden

Een dagboek helpt je niet alleen met het verwerken van bepaalde gevoelens, het kan je ook helpen met het realiseren van je dromen. Je kunt bijvoorbeeld opschrijven (of tekenen) wat je wilt bereiken of wilt ontvangen. Visualiseer je toekomst. Hou die gedachtes en beelden vast voor je gaat slapen!

Affirmaties 

Ik schreef al eerder over affirmaties. Ben je niet zo van het tekenen en knutselen? Affirmaties zijn spreuken die je meer zelfvertrouwen geven over je toekomst en ‘ het nu’. Affirmaties werken overtuigender wanneer je ze uitspreekt “Mijn energie trekt positieve dingen aan en geeft mij verschillende mogelijkheden.”.

Welke manier gebruik jij als je iets wilt manifesteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *