3 dingen die je aankomende week kunt doen

1. In je eentje lunchen bij een cafe. Dinsdag bezocht ik de stad, opzoek naar nieuwe leuke winkels met de hoop wat te kunnen thriften. Het was somber weer en toen de zon achter de wolken verdween, voelde ik enkel een koude wind uit het Noorden. Ik twijfelde, ga ik met een hongerige maag terug naar mijn auto en eet ik thuis wat? M’n maag antwoordde voor ik zelf kon nadenken en ik nam de tram naar de Zaagmolenkade. Een van mijn favoriete vegan ontbijtspots zit daar: Lof Der Zoetheid. Ik bestelde het Sunshine ontbijtje voor nog geen 12 euro die bestaat uit yoghurt, koffie, verse jus, mini fruitsalade en een muffin. Perfect. Bijna was ik vergeten hoe fijn het is om gewoon even een moment voor jezelf te nemen, rustig eten, gesprekken van anderen af te luisteren.

2. Schrijf een liefdesbrief naar je moeder, zus of naar je beste vriendin. Hoe vaak vertellen we ze dat we van ze houden en ze waarderen? Het is een mooi gebaar om ze iets tastbaars te geven zodat ze hieraan herinnert blijven. Ook al is het maar een klein briefje.

3. Maak een vision board met Mercury Retrograde. Wanneer Mercurius in retrograde is, is het een goede tijd om te reflecteren. De planeet in retrograde zorgt ervoor dat je dingen vanaf een andere kant gaat bekijken en soms anders leert denken. Geen gek moment om een vision board te maken. Knip, plak, be creative en manifesteer.

Wat ga jij aankomende week doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *