Wat is je intuïtie?

 Melanie: Ik denk dat je intuïtie een deel van jezelf is dat geen tijd kent. Het is als het ware gekoppeld aan ‘de bron van alles’ en het weet welke richting je in je leven op moet. Vandaar dat je soms zo’n sterk gevoel hebt dat je iets niet moet doen of juist wel. Je inuïtie is een soort van de toekomstige ‘zelf’.

Jill: Ik denk dat je intuïtie een gevoel is wat jou in veiligheid wilt brengen. Wanneer iets niet klopt, dan zul je dit merken door het gevoel dat je van binnen krijgt. Het helpt je met het maken van keuzes, op een natuurlijke manier. Diep van binnen weet je wat je echt wilt, en je intuïtie helpt om dat tot uiting te brengen.

Josie: Ik denk dat wanneer we goed zijn voor onze aarde, het universum ons soms een handje wilt helpen. Heb respect voor je intuïtie en luister goed naar wat je ‘diepste ik’ te zeggen heeft in goede en slechte tijden. Zij is de gids die je ziel door je huidige leven leidt. Je intuïtie is denk ik je eerste gevoel, “het stemmetje diep van binnen”, je eerste ingeving.

Binnaz: Een gevoel dat je vertelt of je iets wel moet/had moeten doen. Een gevoel dat je in leven houdt, maar je ook beschermt tegen emotionele pijn. Een gevoel of je iemand wel of niet kan vertrouwen. Of je intuïtie altijd gelijk heeft, durf ik niet te zeggen omdat je soms al een gevoel krijgt terwijl je maar weinig informatie over iemand of een situatie hebt. Dit kan dus veranderen. Ik denk dat angst en intuïtie wel op een bepaalde manier samen gaan omdat ze je allebei willen beschermen. Je intuïtie is er alleen ook om je te leiden.

Rozamirl: Ik weet het niet echt. Die vraag teistert me al drie maanden. Wel weet ik: de ziel is puur geluk, niets meer of niets minder.

Wat betekent je intuïtie voor jou?

 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *