Wat betekent girlpower voor jou?

JillVoor mij is girl power een term die gebruikt wordt voor sterke en ambitieuze vrouwen. Een vrouw die gefocust is op haar doelen en dromen, maar daarbij ook anderen ondersteunt en aanvult. Female empowerment!

Melanie: Het betekent voor mij dat een vrouw weet wat ze wilt en er ook alles aan doet om daar te komen. Ze laat zich niet tegenhouden of neerhalen door andermans meningen. Maar girl power is voor mij ook het upliften en helpen van andere om je heen. Inspireer en creëer. Samen sta je sterk!

Josie: Girl power staat voor mij voor ‘being independent and self-confident’. Een vrouw die zeker van zichzelf is wordt niet jaloers en ziet andere vrouwen en mannen niet als concurrentie of tegenstanders. Persoonlijk hou ik zelf ook niet van roddelen of anderen neerhalen met woorden of daden, een mentaal sterke vrouw heeft niets slechts te zeggen over anderen en focust zich op de positieve dingen in het leven. Vrouwen met power durven voor zichzelf en anderen op te komen en zijn niet bang om gezien en gehoord te worden.

RomaneGirl power betekent voor mij dat je als meisje je ass off werkt, doelen stelt om je dromen waar te maken, alles er aan doet om iets te bereiken en dat je in dat gehele proces altijd dichtbij jezelf blijft en dus niet veranderd voor iemand.

Wara:  Vrouwen die afhankelijk zijn en voor zichzelf opkomen.Vrouwen zijn gewoon stoer.

Foto by Jill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *