Favorieten van Melanie

Processed with VSCO with e7 preset

Josie en ik zijn momenteel in Los Angeles (check hier onze foto diary), waar ze super veel vegan opties hebben. Onlangs hebben we voor het eerst de Daiya Deluxe Cheddar style geprobeerd, dit is een vegan mac and cheese, en ik vond het een aanrader! Het is wel erg kazig en dat was wel iets waar we in het begin aan moesten wennen. Maar al met al zeker lekker!

Afgelopen maand heb ik ‘The Beguiled’ van Sophia Coppola in het filmhuis gezien. Dit is een spannende thriller met onwijs mooie en adembenemende cinematografie. Er is al eens een versie van het boek verfilmd maar deze nieuwe versie, gezien vanuit een vrouwen perspectief, is het ook waard om eens te bekijken. Je zult hiervoor wel naar een filmhuis moeten omdat hij niet draait in een gewone bioscoop.

 

Dope Lemon – Honey Bones.

 

Reizen en op avontuur gaan. De afgelopen paar maanden ben ik veel van huis weg geweest; Curacao, Los Angeles. Door reizen ben ik als persoon veel gegroeid en ik heb er ook veel dingen van mezelf ondekt. Je ontmoet veel mensen die je op een bepaalde manier weer inspireren. Ik geloof er namelijk heilig in dat iedereen die op je pad komt daar voor een reden komt. Nieuwe plekken geven je nieuwe inspiratie voor creatieve projecten en ideeën en dat geeft een amazing gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *