Favorieten van maart

The Power of Now – Eckhart Tolle. Dit boek is zó inspirerend en laat je op een hele nieuwe manier naar je gedachtes luisteren. Het heeft mij erg geholpen met bepaalde angsten en negativiteit.

Moonology door Yasmin Boland. Dit boek is super als je interesse hebt in hoe de maan jouw leven kan beïnvloeden en hoe je samen met de maan jouw doelen kunt behalen.


Lana Del Rey – Stargirl

King Krule – Baby blue

Lana Del Rey – Love

NoMBe VS Sonny – California Girls

Daniel Caeser ft. Kali Uchis – Get You


Cappuccino met kokosmelk, eigenlijk alles met kokosmelk (maar dan wel die dikkere variant uit een pakje). Obsessed!

Zelfgemaakte vegan ‘truffels’ met pindakaas en kikkererwten. De hele familie is fan dus er komt binnenkort een receptje online.

Chocolate chip pannenkoeken van By LIMA. Dit is een enorm leuk tentje in Haarlem waar ze allerlei vegan opties verkopen. De vegan pannenkoeken zijn echt een aanrader!

Ik keek Léon: The Professional (1994) voor de eerste keer. Spannende en emotionele film met Natalie Portman in haar kinderjaren. Ik zou de ook zo film opnieuw kijken voor outfit inspiration.

De film ‘A Cure for Wellness’ is nu te zien in de bioscoop en is een aanrader als je van psychologische thrillers houdt. Hij duurt wel lang dus bereid je daar op voor.


De zomertijd. Het is weer langer licht en ik krijg er echt fijne kriebels van.

Quality time doorbrengen met vrienden die je lang niet hebt gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *