Favorieten van april

Iedere maand delen we onze favorieten op New Moon Magazine. Jill was een paar dagen in Parijs, Josie bezocht een leuke hotspot in Rotterdam en Melanie binge watchte 13 reasons why:

Ik ben net begonnen in Creative visualization door Shakti Gawain. Tot nu toe is het super interessant. Het gaat over hoe je op een creatieve manier dingen kunt manifesteren en dromen waar kunt maken.

‘A new earth’ van Eckhart Tolle. Dit boek is een opvolger van ‘The Power of Now’ en in dit boek legt Eckhart nog wat meer uit. Het is heel handig en leerzaam om te lezen als je ‘The Power of Now’ hebt gelezen!


Lana Del Rey – Lust for life

Soccer Mommy – Death by chocolate

The Beach Boys – California Girls

Frank Ocean – Lens


Crackers met tahini en alfafa.

De vegan kapsalon van Burger Trut in Rotterdam is echt super, snel weer eens terug.

Vegan taartjes bij Sencha in Alkmaar. Ik was hier op mijn verjaardag en ik was erg blij dat ik vegan taart kon eten! Ze waren ook nog eens super lekker.

Thee drinken bij Ladurée, het was net de mooiste bloementuin in een kopje.

 

Freaks & Geeks. Het is een serie uit de jaren 90 die helaas maar 1 seizoen heeft.

13 Reasons Why. Waarschijnlijk heeft een groot aantal mensen deze serie al gezien want hij is opeens onwijs populair. Ondanks dat er wat mindere delen in de serie voorkomen is hij het zeker waard om te kijken. De visuals, storytelling en de boodschap erachter vond ik inspirerend.

 

Rustiger aan doen.

Kunst maken met vriendinnen samen. Koop een doek en verf, krijtjes of houtskool en begin gewoon. So much fun!

Mediteren. Momenteel zit ik in stressvolle situatie en juist dan merk ik pas hoe fijn af en toe mediteren is. Het zorgt voor rust in mijn hoofd en lichaam en het breng me in het ‘nu’.

Verdwalen. Onbekende routes nemen en nieuwe plekjes ontdekken. Vooral in Parijs heeft mij dit op bijzondere plekken gebracht.

Wat zijn  jouw favorieten deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *