De favorieten van… Josie


Ik heb helaas geen nieuwe boeken gelezen omdat ik er nog veel heb liggen die ik nog uit moet lezen. Dit hoop ik wel te doen voor 16 september omdat ik dan naar LA ga voor 2 maanden. Natuurlijk wil ik ook een interessant boek meenemen naar Los Angeles dus kom maar op met tips.


Ik heb het nieuwste album van Tyler, the creator en Lana Del Rey de afgelopen maand veel gedraaid en dat doe ik nu nog steeds. Dit zijn mijn favorieten nummers van dit moment:

Lana Del Rey – Cherry
Tyler, the Creator – Foreword
Tyler, the Creator – Glitter
Sonder – Too fast
Nina Simone – Do what you got to do


Ik heb afgelopen tijd veel films gekeken zoals Stealing beauty, Psychout for murder en The Love Witch. Deze laatste is echt één van mijn favoriete films geworden. De film is gewoon in 1 woord briljant. Als je van de 70’s EN hekserij houdt, you will love this. Ook ben ik deze maand naar de film Everything, everything geweest in de bioscoop. De film was een beetje voorspelbaar maar ik vond hem wel leuk!


Niet super gezond maar ik heb eindelijk een vleesvervanger gevonden die ik écht heel lekker vind. De worstjes van het merk Vegafit, die o.a. te koop zijn bij de Jumbo. Volgens mij is alles van dit merk trouwens vegan, zo fijn! Ook heb ik voor het eerst een gezonde kapsalon gemaakt en ben ik de laatste tijd weer helemaal obsessed met smoothies maken.


De laatste mooie avonden in augustus. De lucht die roze kleurt en het geluid van de golven in de verte. Het is het einde van het seizoen en je merkt dat de zomer langzaam verandert in de herfst. De laatste dagen dat ik zonder zorgen in het gras kan liggen met de zon in mijn gezicht, ik ga de zomer missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *