Bedroom Series #1

De slaapkamer is een heilige plek voor jongeren. Een plek om je terug te trekken en je gedachten de vrije loop te laten. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en waar dromen tot stand komen. Bij de Bedroom Series neem ik een kijkje in de kamer van tieners, vraag ik naar hun verhalen en leg ik dit vast. Vandaag zijn we beland in de kamer van Leilanie (18), het hangt vol met kunst. Haar eigen kunst. 

KINDERTIJD ‘Ik heb nooit echt afstand kunenn nemen van mijn speelgoed. Echte 90’s Barbies bijvoorbeeld, die zal ik als ik 80 ben nog steeds in mijn kamer hebben liggen. Natuurlijk heb ik ook al mijn oude tekeningen en schetsen bewaard. Zo nu en dan blader ik er nog wel eens doorheen om te zie hoe mijn stijl zich heeft ontwikkeld in de loop der jaren. VROUWELIJKHEID ‘Mijn kunst straalt vooral vrouwelijke energie uit. Ik heb altijd veel sterke en vrouwelijke voorbeelden gehad in mijn omgeving. Mijn moeder en mijn zus zijn twee dames die heel goed weten wat ze willen, en hard hebben gewerkt om te komen waar ze nu zijn. Vrouw zijn is niet altijd even makkelijk, maar sterke vrouwen vormen een grote inspiratie voor mij.

STERRENBEELD ‘Wat mij als persoon het beste omschrijft dat is mijn sterrenbeeld. Ik ben een echte pisces: creatief, emotioneel en positief. Over het algemeen ben ik een heel rusitg en introvert persoon. Je zult me dan ook niet snel in een hele sociale setting vinden. TROTS ‘Vrouwen voegen zoveel moois toe aan de wereld. Ik ben trots op het feit dat ik daar een deel uit van kan maken.

Heb jij ook een interessant verhaal te vertellen? Stuur ons een mailtje naar info@newmoonmagazine.nl, onder vermelding van ‘Bedroom Series’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *