5 x vegan Instagrammers om te volgen

Claire Michelle (@plantifulsoul) inspireert veel van haar volgers met haar persoonlijke verhaal. Ze verhuisde naar Los Angeles met enkel 500 dollar op haar naam, door haar kunst te verkopen kon ze het veroorloven om naar Hawaii te verhuizen. Ze verteld in veel posts hoe de law of attraction werkt en haar schijfkunsten zijn echt prachtig. Ze is een ethical vegan en dat lees je terug in haar verhalen en haar liefde voor moeder natuur. Claire is echt een mooi mens.Kris The Cat (@Kris_The_Cat) is een vegan uit Duitsland die actief op Instagram deelt. Van heerlijke recepten tot eco-friendly yogamatjes. Ze deelt haar liefde voor haar levensstijl in iedere foto die ze post en schrijf hierbij teksten zoals “Eating a balanced diet is the best and fastest way to a balanced mind and thus, to a balanced life.It all starts with the food we eat”.


Sophia Miacova (@SophiaMiacova) deelt haar liefde voor dieren op haar Instagrampage met wel 3.1 miljoen volgers. Sophia woont in Los Angeles en doet vaak mee aan protesten voor meer diervriendelijkheid en showt ook de leukste plekjes in LA om vegan te eten. Daarnaast is ze echt een beauty, zowel van binnen als van buiten. Oh, en ze heeft een schattige kat (check regelmatig haar Insta Stories).


Earthy Andy (@EarthyAndy) post echt de meest leuke familiefoto’s op Instagram. Haar leven bestaat uit heerlijk eten, schattige zoontjes en heel veel natuur. Het gezin woont in Hawaii en al de smoothies en vers fruit zijn jaloersmakend. In haar posts deelt ze recepten en geeft ze tips aan mensen die meer veganistisch willen eten.


Annie Tarasova (@Annietarasova) volgen we graag omdat ze de meest prachtige beelden upload. Van haar kunstwerken tot reisfoto’s. Ze deelt de laatste tijd helaas niet meer zoveel recepten als vroeger, waarschijnlijk omdat ze nu al een tijdje niet thuis is en veel reist. Dat maakt haar feed natuurlijk niet minder inspirerend!

Welke vegans of inspirerende personen volg jij graag op Instagram? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *