5 Boeken die ik nu lees

PUSSY

Pussy, A reclamation. In dit boek verteld Regena Thomashauer alles over hoe je als vrouw een ‘turned-on’ life kunt leven. Het gaat ook over hoe  je sensuele kracht in contact staat met spiritualiteit en je intuïtie. Ik heb dit boek zelf in een opwelling besteld na het aanraden van een Youtuber, zonder eigenlijk te lezen waar het echt over gaat. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek en ik vind dat het makkelijk weg leest en de informatie en verhalen makkelijk blijven hangen. Aan de titel kun je ook zien dat er ook een groot deel over ‘pussy’ gaat, tot nu toe vind ik het erg interessant!

CREATIVE VISUALIZATION

Dit boek gaat over hoe je met de law of attraction bepaalde dingen in je leven kunt manifesteren. Het boek is geschreven door Shakti Gawain en staat vol met oefeningen en handige informatie voor als je op een creatieve manier je leven wilt veranderen. Ik vind het heel helder geschreven en het is makkelijk te begrijpen.

MOONOLOGY

Ook dit boek gaat over manifestatie maar dan met de maancyclus. Ik ben dol op dit boek omdat het fijn wordt uitgelegd voor beginners die nog niets over de maancyclus weten. Er staan tabellen in het boek die je bij verschillende volle en nieuwe manen helpen met bepaalde taken bij iedere aankomende maancyclus. Super interessant als je je wilt verdiepen in de krachten van de maan en je leven wilt verbeteren.

 

THE FIFTH AGREEMENT

Ik heb heel veel wijze lessen uit dit boek gehaald. Het boek is een vervolg op “the four agreements” door D. Miguel & Don Jose Ruiz. Dit boek heeft eigenlijk wel mijn kijk en wereld veranderd. Eerlijk gezegd is het geen boek die je in 1 keer kunt uitlezen omdat er soms informatie in staat die je even moet ‘verwerken’. Af en toe pak ik hem er bij en lees ik er een stuk uit. Er staat bijvoorbeeld een deel in over hoe je dingen niet persoonlijk kunt opvatten, hoe je sceptischer kunt zijn en hoe je eerlijkheid kunt beoefenen.

MILK & HONEY

Milk & Honey is een prachtig boek door Rupi Kaur met gedichten over liefde, pijn en genezing. Er staan ook illustraties in het boek en het is een mooie toevoeging aan de rest van mijn collectie omdat het anders is. Sommige gedichten zijn licht maar sommige raken je meteen, natuurlijk is dit wel iets persoonlijks maar ik vind het een aanrader voor iedereen die van dichtkunst houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *