WIN 1 x 2 vrijkaarten voor Dansperformance 7: TRIPLE MOON

Een reis naar een andere dimensie, waar heden, verleden en toekomst vloeiend in elkaar overlopen en de kracht van de verbeelding een alternatief biedt op de hectiek van alledag.

Op zaterdag 8 juli vindt tijdens het Julidans Festival in Amsterdam de première plaats van 7: TRIPLE MOON, de nieuwe voorstelling van choreografe en theatermaker Nicole Beutler.

In dit derde en laatste deel van haar Bauhaus-trilogie is de driehoek het vertrekpunt van een zoektocht naar spiritualiteit en vrouwelijke kracht. In samenwerking met kunstenaars/filmmakers Helena Muskens en Quirine Racké is 7: TRIPLE MOON een dansperformance, kunstinstallatie en magisch ritueel in één; een Gesamtkunstwerk dat het ritme van het universum omarmt.

Tijdens dansperformance 7: TRIPLE MOON wordt er een licht geworpen op de diepere betekenis van de driehoek in relatie tot de essentie van ons menszijn. Drie danseressen van verschillende leeftijden verschijnen zowel solo als gezamenlijk als drie-eenheid. Deze triade symboliseert The Triple Moon Goddess, een in mysterie gehulde heidense oergodin. Net als de wassende en afnemende maan wisselen de performers in constante transformatie vloeiend van gedaante en manifesteren ze zich in verschillende verschijningsvormen: dierlijk, vrouwelijk, gevaarlijk, afstotend en verleidelijk.
New Moon Magazine mag 1 x 2 kaarten weggeven, het enige wat je hoeft te doen is hier of op Instagram een comment achter te laten dat je wilt gaan en wie je graag wilt meenemen naar deze dansperformance. 

1 Comment

  • Hi!! Je blog gevonden via instagram. Jullie schrijven over onderwerpen die dieper gaan en niet oppervlakkig zijn. Als ik
    Zou winnen dan zou ik mijn beste vriend meenemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *