Momenten vastleggen

Een moment om nooit te vergeten, voor altijd in mijn geheugen opgeslagen. Vaak denk ik eraan terug en zou ik willen dat ik het nog eens mee kon maken. Een fijne herinnering is het mooiste wat er is.

Elk moment is zeldzaam en uniek, daarom vind ik het belangrijk om van elk gelukkig moment volop te genieten. Geniet van de omgeving, de mensen om je heen en van jezelf. De beste manier om een moment vast te leggen is, als je het mij vraagt, door middel van een foto.

Neem een festival of een concert, ik heb opgemerkt dat ik vaak heel erg bezig was met het maken van de perfecte foto omdat ik graag een herinnering wilde hebben en dit wilde delen. Hierdoor leefde ik alleen niet in het moment zelf. De beste oplossing om dat tegen te gaan is voor mij het gebruiken van een wegwerpcamera. Zo kun je jouw kostbare herinneringen op een creatieve manier vastleggen, zonder dat je een telefoon nodig hebt. De foto’s die je met een wegwerpcamera maakt zijn niet perfect, maar dat vind ik juist het leuke. Imperfectie maakt perfectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *