Vegan High Iced Tea bij Tea Lab in Rotterdam

Vanaf deze week kun je ervoor reserveren bij de Tea Lab in Rotterdam: High Iced Tea. Alle hapjes zijn plantaardig en passen perfect bij het zomerse weer. Tijdens de warmere maanden heb je uiteraard meer zin in een verfrissend drankje in plaats van thee dus dit initiatief is top.

Tijdens de high iced tea krijg je 3 verschillende homemade iced tea’s om te proberen: watermelon lemonade, ginger lemonade en guava coco cooler. De hapjes zijn zowel hartig als zoet, een gezond en lekker proeverijtje om samen te delen. Op het plate lagen stukjes watermeloen, bananenbrood, taartjes, smoothie bowls, stukjes brood, crackers, gazpacho, nacho chips en verschillende dips. En natuurlijk allemaal plantaardig!

Je kunt deze leuke high Iced tea reserveren (19.95 Euro per persoon) bij Tea Lab in Rotterdam maar ook bestellen op Deliveroo of af te halen om mee te nemen voor een picknick in het park. Dat laatste gaan we zeker nog een keer doen met het team van New Moon. Echt een aanrader voor als je eens in de buurt bent van Rotterdam. Je vindt The Tea Lab in het midden van het winkelcentrum(Westewagenstraat 80, 3011 AT Rotterdam).

* Ik ben uitgenodigd om deze High Iced Tea te komen proeven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *