DIARY: From Paris, with love

Monday, April 24

10:05 am, Le Marais
——————————
Ik word wakker door de zonnestralen die hun weg vinden door de gordijnen. Het contrast tussen het idyllische balkon waar ik sta en mijn uitzicht op het chaotische kruispunt zet me aan het denken; de drukte en de chaos zit allemaal in ons hoofd, we moeten alleen de tijd nemen om deze te ontsnappen. Ik neem een slokje van mijn jus d’orange en geniet van de ochtendzon.

15:04 pm, Montmartre
——————————
Tijdens het beklimmen van de trappen wordt mijn oog getrokken door de street-art in deze buurt, de beste soort kunst als je het mij vraagt.

15:36 pm, Sacre Coeur 
——————————
Een zonnestraal die schijnt door het enorme glas-in-lood raam versterkt de dromerige en serene sfeer in de kerk. Wanneer ik plaats neem op een bankje, neem ik de tijd om de schoonheid van deze kerk in mij op te nemen en stil te staan bij mijn geluk. 

20:15 pm, Quartier Latin
——————————
Wanneer de zon weer onder gaat en er een gouden gloed over de stad hangt, verdwaal ik in de straatjes van Quartier Latin. 

23:04 pm, Le Marais
——————————
Ons appartementje in de kunstzinnige en sfeervolle buurt voelt als thuis. Ik word overspoeld door een  gevoel van warmte, liefde en geluk. 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *