De volle maan in het teken van weegschaal

De volle maan van 31 maart staat dit keer in het teken van weegschaal. Het is de tweede blauwe maan van het jaar, wat ook erg zeldzaam is. De eerste blauwe maan van 2018 was in januari en nu voor de tweede keer in maart. Een blauwe maan komt voor wanneer er binnen één maand tijd twee volle manen zijn.

Zowel de dagen voor, tijdens en na de volle maan kunnen vaak erg heftig zijn. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van rare dromen of juist moeilijk in slaap komen. Omdat de volle maan een intensief effect kan hebben is het belangrijk om je energie goed waar te nemen.  Het is een tijd om dingen eindelijk los te laten. Je kunt tijdens deze maan bijvoorbeeld bepaalde situaties laten gaan door ze op te schrijven of er met vrienden over praten. Probeer in ieder geval niets op te kroppen, dit is de perfecte timing om na te denken over wat jouw niet gelukkig maakt of eindelijk een punt te zetten achter een vriendschap  of relatie die jou niet meer voldoet.

In het teken van weegschaal gaat deze maan specifiek over het vinden van balans. Iets waar een weegschaal nog wel eens moeite mee heeft, het is vaak het één of het ander. De weegschaal is kritisch en zoekt altijd naar de waarheid. Tijdens deze maan leer je dat je niet altijd hoeft te kiezen, maar je je kunt laten lijden door je gevoel. Luister eens goed naar je ware ik die je al een tijdje hebt weggestopt. Wat heb je nodig? Wat wil je diep van binnen? Welke dingen zijn moeilijk maar moet gedaan worden? Sommige dingen zien er misschien veel lastiger uit dan ze in de werkelijkheid echt zijn, maak het jezelf niet te ingewikkeld. Vraag jezelf af wat je dwars zit en probeer het tijdens deze volle maan in het teken van weegschaal te realiseren of juist los te laten.

Een volle maan brengt altijd diepe emoties naar boven. In relaties kun je plotseling irritaties hebben die je voorheen niet zo goed voelde. Het kan best zijn dat je je niet gewaardeerd voelt door sommige dierbaren om je heen. Of misschien besef je je juist wel dat je iemand in je leven niet eerlijk hebt behandelt. Hou je gevoel niet tegen en voel wat je moet voelen. Praat het uit, confronteer die persoon, laat het gaan.

Doe wat goed voelt maar focus je energie vooral op de relaties die belangrijk zijn voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *