De nieuwe maan in het teken van ram

De nieuwe maan in ram staat in het teken van vernieuwing. Ram is het eerste teken van de dierenriem en vertegenwoordigt alles wat nieuw is, de geboorte en de lente. Dat ene project waar je al lang over nadacht, zal nu aangewakkerd worden, dit is het perfecte moment om slowly but surely nieuws te beginnen.

De laatste paar weken is het er misschien niet van gekomen, je hebt misschien zelfs een paar tegenslagen gehad en voelde een drukkende energie. Tijdens de nieuwe maan gaat de planeet Mercurius langzaam weer direct en dat kan je voelen. Ook al is ram soms eigenwijs, probeer de dingen nog wel rustig aan te doen en nieuwe projecten nog niet van de daken te schreeuwen. Maak bijvoorbeeld eerst een goed plan en laat jezelf ook volledig tot rust komen voor je iets groots onderneemt.

Ram staat er ook om bekend om zijn ‘niet denken maar doen’ mentaliteit. En soms ook, ‘niet voelen maar doen’. Het kan zijn dat je hierdoor acties onderneemt zonder je gevoel erin te leggen. Mijn tip is om in deze periode wél een dagboek bij te houden, gevoelens hoeven namelijk niet onderdrukt te worden. Zeker wanneer je iets nieuws begint. Of het nou een project of een relatie is. Balans is nog steeds key en probeer jezelf niet teveel tegen te laten houden als je iets eng vind. Go with the flow.

Probeer tijdens deze nieuwe maan je focus te leggen op de lente; wat wil je dit seizoen bereiken? Wat wil je aantrekken met de law of attraction? Schrijf je creatieve doelen op en manifesteer. Focus je ook op de dingen die je aan jezelf wilt veranderen of wat je wilt laten groeien; je vriendelijkheid, je zelfvertrouwen of misschien wil je je artistieke kant meer laten spreken. Maak een moodboard met bloemen en steek wat salie aan. Dit is een nieuw begin, alles is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *